From time to time, we have positions open for both freelance work and for performing civilian service duties as part of compulsory conscription in Finland.

Specifically, we’re now looking to fill positions for a civilian service-type of jobs, and the description is posted in Finnish.

AV-sivari (Aalto Studios AV-palvelut)

Aloituspäivä: 15.08.2022

AV-assistentin tehtäviin kuuluvat tiede-, taide-, tutkimus- ja opetusvideoiden kuvaus, editointi,  AV-kaluston ja tilojen ylläpito, käytön opastus, sekä muut erityyppiset avustavat tehtävät.

Tehtävä on hyvä näköalapaikka media- ja AV-alaan, ja työssä ollaan tekemisissä laajasti Aalto-yliopiston henkilökunnan kanssa. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on välttämätöntä.

Edellytämme hakijoilta:

– palveluhalukkuutta, täsmällisyyttä ja joustavuutta

– oma-aloitteisuutta

– hyvää AV-laitteiden tuntemusta

– Premiere Pron tuntemusta

– sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan:

– tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK) tai työkokemus

– kohtuulliset asumiskustannukset

– B-ajokortti

Hakemus ja CV: https://studios.aalto.fi/open-application/

Lisäkysymykset: Hetta Huhtamäki (etunimi.sukunimi@aalto.fi)

AV-sivari (Aalto Studios Takeout)

Aloituspäivä: 18.07.2022

Haemme vastuuntuntoista ja aktiivista ihmistä huolehtimaan AV-välineistä  ja -tiloista Aalto Studiosissa. Aalto Studios ylläpitää AV-studioita, kehittää ja edistää media-alan tutkimusta ja koulutusta. Järjestämme tilaisuuksia, tuotamme AV-palveluja ja toimimme kansainvälisissä AV-alan verkostoissa.

AV-assistentin tehtäviin kuuluvat AV-kaluston ylläpito, lainaus ja opastus, tilojen ylläpidosta huolehtiminen, sekä muut erityyppiset avustavat tehtävät. Tehtävä on hyvä näköalapaikka media ja elokuva-alaan, ja työssä ollaan tekemisissä sekä opiskelijoiden että henkilökunnan kanssa. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen on välttämätöntä.

Edellytämme hakijoilta:

– palveluhalukkuutta, täsmällisyyttä ja joustavuutta

– oma-aloitteisuutta

– hyvää AV-laitteiden tuntemusta

– sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

– hyvää tietotekniikan tuntemusta ja *B-ajokorttia

Eduksi katsotaan:

– tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK) tai työkokemus

– kohtuulliset asumiskustannukset

Hakemus ja CV: https://studios.aalto.fi/open-application/

Lisäkysymykset: Lassi Salo (etunimi.sukunimi@aalto.fi)